Jeg modtager følgende meddelelse, 'Dette program har kendte kompatibilitet problemstillinger' efter downloading af opdateringer for Windows Vista 32-bit af Service Pack 2 (SP2)

Resolution

Solution ID:

Løsning ID: 1036814

Produkt:

Trend Micro Internet Security 2008

Trend Micro Internet Security Pro 2008

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008

Operativsystem: Windows Vista

Symptom: Denne fejlmeddelelse, afsted kommer når du opgrader eller installer Windows Vista SP2. Mens du bruger version 2008 af Trend Micro Internet Security, eller en ny installering af version 2008 af Trend Micro på Windoes Vista SP2.

Problemstilling: Jeg modtager følgende meddelelse efter opgradering af Service Pak 2 (SP2), eller en ny installering af version 2008 af Trend Micro på Windows Vista SP2

Løsning:

Der er to (2) muligheder for at løse dette problem:

1.   Opgradering til den nyeste version af Trend Micro, som du bruger.

*     Hvis du bruger Trend Micro Internet Security klik her for opgraderings instruktioner.

*     Hvis du bruger Trend Micro Internet Security Pro klik her for opgraderings instruktioner.

2. Vent for en program opdatering, det vil tillade dit Trend Micro produkt, at være kompatibel med denne version af Window Vista.

Vores foreløbige frigivelses dato vil være den eller før den 22. April 2009. Når frigivet, du vil simpel opdater og klikke på ”Ja” for at downloade program opdateringen.

Hvis du ikke modtager nogen meddelelse efter den 22. April 2009, klik her for instruktioner for at starte opdateringen fra hovedkonsollen.

Note: Altid holde dit Trend Micro produkt up-to-date, for at sikker at du har den seneste virus og spyware signatur, og program opdatering.

Feedback

In order to help us improve the service and the content of the knowledge base, please select one of the following options:
Did this Answer help you?
Yes   No - Search Again   No - Contact Support   Just Browsing

We welcome your comments on the knowledgebase