Trend Micro Security Software and Windows Vista Service Pack 1 compatibility information

Resolution

*€# Solution ID:

Lösning ID: 1036814

Produkt:

Trend Micro Internet Security 2008

Trend Micro Internet Security Pro 2008

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008

Operativ System: Windows Vista

Symptom: Detta felmeddelande dyker upp när du uppgraderar eller installerar Windows Vista SP2 medan du använder 2008 versionen av Trend Micro Internet Security ELLER installerar 2008 versionen med Windows Vista SP2.

Problem: Jag fick följande notifiering efter att ha uppgraderat till Service Pack 2 (SP2) ELLER installerat 2008 versionen av Trend Micro Internet Security med Windows Vista SP2.

Lösning:

Där finns två (2) möjligheter att lösa detta problemet:

1.  Uppgradera till den senaste versionen av Trend Micro.

·         Om du använder Trend Micro Internet Security klickar du here för  vidare anvisningar.

·         Om du använder Trend Micro Internet Security Pro klickar du here för vidare anvisningar.

2. Vänta på att programmet uppdateras som tillåter Trend Micro-produkten att vara kompatibelt med denna versionen av Windows Vista.

Vår preliminära utgivelse-datum för denna uppdateringen kommer att ske antingen före eller under dagen den 22:a April 2009. När denna släpps, kommer du att bli tillfrågad om att uppdatera. Klicka på Ja för att lasta ned program-uppdateringarna.

Om du inte har mottagit någon notifiering efter den 22:a April 2009, klicka here för vidare anvisningar om hur du kan starta uppdateringen från Huvudfönstret i Trend Micro-programmet.

Notera: Se alltid till att Trend Micro-produkten är ’up-to-date’ för att försäkra dig om att du har de senaste mönster filerna för virus, trojaner, spioner etc och att programmet uppdateras.

Feedback

In order to help us improve the service and the content of the knowledge base, please select one of the following options:
Did this Answer help you?
Yes   No - Search Again   No - Contact Support   Just Browsing

We welcome your comments on the knowledgebase